Radionica za tenisere „Tajne šampiona“

21.4. i 22.4. 2018.

Radionica je tako osmišljena da se kroz dvodnevna predavanja i aktivna učestvovanja tenisera pređu svi potrebni koraci kako bi igrači zaista mogli da primene neke od tajne šampiona.

Prvog dana postavljaju se ciljevi koji se žele postići i to iz svih 4 oblasti tenisa: tehnike, taktike, fizičke i mentalne pripreme. Zatim se određuju koraci za ostvarivanje postavljenih ciljeva. Istog dana, posle pauze analiziraju se blokade i mentalne prepreke svakog igrača zasebno uz primenjivanje tehnika za njihovo otklanjanje.
Drugog dana, nakon što su postavljeni dobri temelji prvog dana, prelazimo jednu po jednu tajnu šampiona. Sve ove tajne poznaju najbolji teniseri današnjice i svakako ovo je jedna novina na našim prostorima. Pored tehničkih, taktičkih i fizičkih izazova biće vam predstavljeno ono što čini tenisera uspešnim i pomoći će vam da zakoračite velikim korakom napred i budete nikad bliži uspehu koji ste zamislili. Posle pauze, naučićete kako da šampionske tajne uvedete u svoju igru, kako da povećate fokusiranje, koncentraciju i motivaciju korišćenjem raznih tehnika, uz afirmacije i vizualizacije. 

Detaljnije pogledajte na https://www.ljubicajovanovic.com/tajne-sampiona/
Broj mesta na radionici je ograničen, zbog profesionalnog pristupa, gde predavač može svima da se potpuno i ravnomerno posveti.

Trener/predavač: Ljubica Jovanović, teniski mentalni i motivacioni trener
Mesto održavanja: Uzun Mirkova 3. Beograd
Vreme održavanja: 21.04. i 22.04.2018. od 11-15h

Više informacija o samoj radionici, ceni i sl. na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. a prijave možete slati do 15. aprila do ponoći kada će se u roku od par dana izvršiti odabir igrača/igračica koji stvarno žele da budu najbolji u tenisu i šampioni, i koji će imati pravo pohađanja radionice „Tajne šampiona“.

Štampa