Razno

07.-08.12.2019 - BIB FASHION

Poštovani, 

Pozivamo vas  na manifestaciju besplatna mini škola tenisa pod nazivom "Beli sport za magični decembar" koja će biti održana 07. i 08. decembra 2019. (subota i nedelja) od 14 do 19 časova u šoping centru "Big fashion" u organizaciji Teniskog saveza Beograda, da svojim učešćem uveličate događaj u kome će se predstaviti klubovi i škole tenisa - programa Tennis 10's.

Teniski savez Beograda će postaviti mini teniski teren i obezbediti svu neophodnu opremu za veliki javni čas mini tenisa za svu našu decu koja će učestvovati u manifestaciji "Beli sport za magični decembar". Deca će imati priliku da se kroz igru susretnu sa novim izazovom, da steknu novo iskustvo koje kada je tenis u pitanju obično bude i ljubav na prvi pogled, ljubav koja ostaje večna.

Naša misija je zdrav način života i pravlina razvoj mladih.

Očekujemo vas, dobrodošli! 

Štampa El. pošta

26.11.2019 - SVEČANA DODELA PEHARA I PRIZNANJA 2019

Svečana ceremonija dodele pehara Teniskog saveza Beograda za najuspešnije u 2019. godini. će biti održana 26. novembra 2019. Sa početkom u 12 časova u press centru Stark Arene Beograd (Ulaz 108).

Nagrade ćemo podeliti najboljim učesnicima sa masters turnira (prva tri mesta) do 12, 14, 16 i 18 godina, prvi sa rang liste 12,14,16 i 18 godina, kao i priznanja zasluženim teniskim radnicima koji su doprineli razvoju tenisa u Beogradu. Pehare i priznanja će podeliti naš Davis cup reprezentativac i trenutno 38 igrač sveta Đere Laslo.
Svi takmičari dobitnici priznanja mole se da potvrde svoje prisustvo do nedelje 24.11.2019. do ponoći na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. (ime, prezime, klub i broj telefona). Svaki takmičar može povesti sa sobom roditelje i trenera (u mailu navesti broj osoba koji dolazi kako bi smo znali okviran broj ljudi koji će biti prisutno na svečanosti).
Ispod je postavljen ceo snimak sa dodele pehara.
https://www.youtube.com/watch?v=hgb5h7zwLU4&feature=youtu.be

U nastavku se nalazi spisak sa svim dobitnicima.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

Dizajn: Goran Tutić
© 2019 Teniski savez Beograda. Sva prava zadržana.

Facebook TSB
Prijava na turnir