Razno

22.-23.06.2019 - DELTA CITY

Poštovani, 

Pozivamo vas  na "Ritam leta - teniski vikend u Beogradu" koji će biti održan 22. i 23. juna 2019. (subota i nedelja) od 14 do 20 časova Delta city (ispred glavnog ulaza)  u organizaciji Teniskog saveza Beograda i da svojim učešćem uveličate događaj u kome će se predstaviti klubovi i škole tenisa - programa Tennis 10's

Teniski savez Beograda će postaviti pet mini teniskih terena i obezbediti svu neophodnu opremu za veliki javni čas mini tenisa za svu našu decu koja će učestvovati u manifestaciji "Ritam leta - teniski vikend u Beogradu" 

Očekujemo vas, dobrodošli! 

Štampa El. pošta

In Memoriam BRANISLAV BANE VUČETIĆ (1945 - 2019)

Vucetic BranislavPosle kraće i teške bolesti u Beogradu je juče, u bolnici, preminuo  Branislav – Bane Vučetić, teniser, nekadašnji reprezentativac, kasnije trener u Crvenoj zvezdi i Partizanu, zatim sekretar i direktor u  TK Partizan, jedan od osnivača Teniskog saveza Beograda i na kraju osnivač jednog od najboljih i najpopularnijih klubova u Beogradu – „SANI“.
Punih 50 godina života proveo je Bane Vučetić u tenisu i sa tenisom, obeležio svojom harizmom, blagom naravi i neodoljivim šarmom čitav jedan period, a njegovi saveti, prava reč u pravo vreme, posebno kada je kao trener vodio više državnih selekcija i ženskom ekipom Partizana  čak osam puta osvojio državno prvenstvo Jugoslavije su nešto što će generacije pamtiti još veoma dugo.

Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

11.05.2019 - ADA CIGANLIJA

Poštovani klubovi i teniski radnici,
Pozivamo vas na "Dan mini tenisa u Beogradu" koji će biti održan 11. maja 2019. (subota) od 12 do 18 časova na Adi Ciganliji (multifunkcionalni teren sa tartan podlogom pored kruznog toka) u organizaciji Teniskog saveza Beograda i da svojim učešćem (deca, prijatelji, roditelji, treneri, predstavnici klubova, teniski radnici...) i predstavite vaše klubove i škole tenisa programa Tennis 10's
Teniski savez Beograda će postaviti pet mini teniskih terena i obezbediti svu neophodnu opremu za veliki javni čas mini tenisa za svu našu decu koja će učestvovati u manifestaciji "Dan mini tenisa u Beogradu"
Očekujemo vas, dobrodošli!

Hvala.
Sportski pozdrav,
Koordinator Tennis 10's
Dejan Kojić
064/1354-532

Štampa El. pošta

Dizajn: Goran Tutić
© 2018 Teniski savez Beograda. Sva prava zadržana.

Facebook TSB
Prijava na turnir