Razno

11.07.2020 - ODLAGANJE TURNIRA

 

ODLUKOM IO TSB, A NA OSNOVU NOVIH MERA DRŽAVNIH ORGANA POVODOM PANDEMIJE COVID 19, TURNIRI KOJI SU TREBALI DA SE ODRŽE 11.07.2020. SE POMERAJU ZA DRUGI TERMIN. NAKNADNO ĆEMO VAS OBAVESTITI O NOVOM TERMINU. U SREDU 15.07.2020. DONEĆE SE NOVA ODLUKA O PREDSTOJEĆIM TURNIRIMA.
ČUVAJMO SEBE I DRUGE

Štampa El. pošta

01.07.2020 - EKIPNA SENIORSKA PRVENSTVA

Poštovani klubovi,

Takmičarski odbor TSS doneo je odluku o promeni kalendara TSS usled objave ITF o ponovnom pokretanju profesionalnih turnira od avgusta 2020.

U cilju što kvalitetnijeg takmičenja i prilike da što veći broj takmičara dobije priliku da učestvuje na ekipnom takmičenju doneta je odluka o pomeranju takmičenja za mesec jul.

U prilogu se nalaze sve informacije vezane za Ekipno prvenstvo za seniore i seniorke 2020.
Nastavi sa čitanjem

Štampa El. pošta

26.06.2020 - OBAVESTENJE

Poštovani,
Još jednom vas podsećamo i apelujemo da se prilikom održavanja sportskih takmičenja poštuju mere iz odluka, naredbi i  preporuka koje su vam dostavljene 10. juna 2020. godine, a koje možete pogledati ovde


Posebno skrećemo pažnju na mere iz  preporuka koje se odnose na potrebno pridržavanje mere distance od minimum jednog metra i mere prevencije i dezinfekcije na otvorenom prostoru svih lica, uključujući i publiku na sportskim takmičenjima, te mere koje se odnose na maksimalan broj od 500 lica u zatvorenom prostoru,  kao mera prevencije radi sprečavanja širenja zarazne bolesti SOVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.
Sigurni da ćemo se i ovaj put pokazati kao odgovoran sistem koji poštuje sve preporuke i prvenstveno brine o zdravlju svih sportista, sportskih radnika i ljubitelja sporta,
Ministarstvo omladine i sporta
Sektor za sport

Štampa El. pošta

Dizajn: Goran Tutić
© 2020 Teniski savez Beograda. Sva prava zadržana.

Facebook TSB
Prijava na turnir